P_Zso Tőle Nekem :)

"Az írás egy olyan kalitka, melybe saját gondolataidat zárod. S melynek kulcsát idegenek kezébe adod, hogy gondolataid bennük újra kinyíljanak, és szárnyra kellhessenek."

P_Zso

Tőle Nekem :)

2012. június 23., szombat

Júliusban


Murders around the Europe

Beckett és Castle már 2 hónapja van hivatalosan együtt (Castle fanfiction), amikor holtan találják Beckett egykori professzorát. A rendőrség értetlenül áll az eset előtt, hiszen a professzor köztiszteletben álló személy volt, a Rendőr Akadémia oszlopos tagja, akit mindenki szeretett. Gates eleinte habozik Beckettre bízni az ügyet, hiszen pontosan ismeri, hogy milyen forrófejű tud lenni, ha olyan személyről van szó, aki közel áll hozzá. Néhány nappal a gyilkosságot követően a professzor gépének meghajtójáról sikerül visszanyerni egyetlen file-t, amiből a nyomozó páros arra a következtetésre jut, hogy a gyilkost Európában kell keresni.

És megkezdődik a tengerentúlon az országokat átívelő hajsza, amelyhez csatlakozik egy rátermett nyomozónő is. A kérdés már csak az, hogy vajon tényleg csak a professzor volt a célpont? Vagy egy sokkal nagyobb horderejű dolog áll az egész mögött? Végül pedig vajon a nyomozó párosunk képes megbirkózni az új és ismeretlen környezettel?




*A kép az Eurotrip című film borítójáról lett szerkesztve!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése