P_Zso Tőle Nekem :)

"Az írás egy olyan kalitka, melybe saját gondolataidat zárod. S melynek kulcsát idegenek kezébe adod, hogy gondolataid bennük újra kinyíljanak, és szárnyra kellhessenek."

P_Zso

Tőle Nekem :)

2013. január 30., szerda

Februárban jön...

Claws of Death

A 12. őrs lakói hirtelen olyan helyzetben találják magukat, amire egyikük sem volt felkészülve. "Az élet kegyetlen" - szokták mondani. És főhőseink maguk is megtapasztalhatják, hogy mennyi igazság van ebben az egyetlen mondatban. Mindenki másképp éli meg az eseményeket, de egy dolog mégis közös: a veszteség által hagyott űr, amit soha semmi nem fog tudni pótolni.

"Az élet viszont megy tovább", és a történtek után az őrsön is minden visszatér a megszokott kerékvágásba. De vajon minden marad a régiben? Vagy a 12. őrs már soha nem lesz ugyanaz?


Kapcsolódó információ :)



Az első ficemet (Castle) még jóval a filmsorozat 4. évad vége előtt kezdtem el írni, így amikor egy újabb történetbe fogtam, nem volt számomra kérdés, hogy sokkal könnyebb lesz úgy folytatni, ha a saját történeteimet folytatom, és nem próbálom meg újból és újból a filmhez igazítani az érzelmi szálakat. 

Így mielőtt belekezdenél ezen fic elolvasásába, érdemes átlapoznod a három korábbi történetemet is: 


Végül köszönöm, hogy megtisztelsz azzal, hogy elolvasod írásaimat. 
Jó szórakozást 
Tortilla